Winkelwagentje  

Geen producten

Verzenden 0,00 €
Totaal 0,00 €

Afrekenen

Categorieën

Nieuwsbrief

Welkom bij Dampen.nl

Een elektrische sigaret is een goed alternatief voor de 'gewone' sigaret.

De techniek die in de elektrische sigaret word toegepast zorgt ervoor dat een vloeistof verdampt wordt op een gloeidraad. Deze damp wordt vervolgens geïnhaleerd. Het soort vloeistof dat u verdampt is bepalend voor de stoffen die u inhaleert. Onze vloeistoffen worden regelmatig gecontroleerd door een gespecialiseerd laboratorium en zijn van goede kwaliteit.

Er zijn honderden verschillende types vloeistof en modellen sigaretten verkrijgbaar, maar wij verkopen alleen producten waar wij zelf als gebruikers volledig achter staan. Ons doel is immers een goed product te verkopen en hier een uitstekende service bij te verlenen. 

Wij proberen onze producten met YouTube video's te ondersteunen om u zo van de juiste informatie te voorzien. Mocht u desondanks behoefte hebben aan nadere informatie dan kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Of breng een bezoek aan onze winkel op Keiweg 3b te Oosterhout (NB). Hier kunt u vrijblijvend binnenstappen voor uitgebreid advies. Ook kunt u hier al onze smaken uitproberen en proeven.

Onze producten zijn niet geschikt voor personen jonger dan 18 jaar. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u 18 jaar of ouder te zijn. 

Onze producten kunnen gebruikt worden om nicotine houdende vloeistoffen te verdampen en onze vloeistoffen bevatten naar keuze nicotine. Het gebruik ervan wordt afgeraden voor niet-rokers.

Veel plezier met het winkelen in onze vernieuwde webwinkel en wees vooral vrij om vragen te stellen wanneer iets onduidelijk mocht zijn.

 

PayPal