Winkelwagentje  

Geen producten

Verzenden 0,00 €
Totaal 0,00 €

Afrekenen

Categorieën

Nieuwsbrief

Welkom bij Dampen.nl

Een elektrische sigaret is een veel beter alternatief voor de 'gewone' sigaret.
Het principe erachter is dat een vloeistof verdampt word op een gloeidraad die vervolgens geïnhaleerd wordt. De vloeistof die u verdampt is bepalend voor de stoffen die u binnen krijgt. Onze vloeistoffen worden regelmatig gecontroleerd door een gespecialiseerd laboratorium en zijn zeer goed van kwaliteit. 
Er zijn honderden verschillende types en modellen verkrijgbaar maar wij verkopen alleen producten waar wij zelf als fanatieke gebruikers 100% achter staan. Ons doel is dan ook een goed product te verkopen en hier een uitstekende service bij te verlenen.
Wij proberen onze producten met YouTube video's te ondersteunen om u zo van de juiste informatie te voorzien. Mocht u er toch niet aan uit komen kunt u altijd contact met ons opnemen via e-mail of telefoon. Ook hebben wij een fysieke winkel waar u binnen kunt stappen voor uitgebreid advies. 
Onze producten zijn niet geschikt voor personen onder de 18 jaar. Door het plaatsen van een bestelling verklaart u 18 jaar of ouder te zijn. 
Veel plezier met het winkelen in onze vernieuwde webwinkel en wees vooral vrij om vragen te stellen als u het even niet weet.